Cégünk a klíma szerelés alatt a megrendelő tulajdonát képező tárgyak, helyiségek, egyéb ingóságok védelme érdekében különös gondot fordít a tiszta, lehetőség szerinti pormenetes munkavégzésre. Ezért klíma szerelésünk helyszínéről, ha lehetőség van rá a bútorokat elpakoljuk, ha nincs rá lehetőség, akkor fóliázzuk a területet. Falfúrás alkalmával ipari porszívót használunk, mely nagymértékben megakadályozza, hogy munkánk végeztével önnek nagytakarítást kelljen végeznie. Az általunk elvégzett szerelés a helyiség kitakarításával, visszarendezésével, a beépített klímaberendezés működésével, és a klíma helyes használattal való megismertetéssel, valamint a garanciális és beüzemelési jegyzőkönyv kitöltésével ér véget.

A szerelésre cégünk minden tipusú klíma gépre egységesen 3év garanciát vállal. Természetesen a garancia, ahogy a klíma gépek esetében is a gyártó által előírt időszakos karbantartás függvénye!

KLÍMA SZERELÉSI ÁRAK

Oldalfali split klíma alapszerelés ára: 

Kazettás split klíma alapszerelés ára:

Légcsatornázható split klíma alapszerelés ára:

3.5 kw-ig: 95.000,- Ft + áfa / hűtőkör

4.0 kw-tól: 105.000,- Ft + áfa / hűtőkör

3.5 kw-ig: 105.000,- Ft + áfa / hűtőkör

4.0 kw-tól: 125.000,- Ft + áfa / hűtőkör

3.5 kw-ig: 150.000,- Ft + áfa / hűtőkör

4.0 kw-tól: 170.000,- Ft + áfa / hűtőkör

Az klíma alapszerelés tartalmazza a klímaberendezés beüzemeléséhez szükséges összes szerelési segédanyagot, beleértve a kültéri egység tartó konzolját, a működéshez szükséges villamos hálózat kiépítését a beltéri egységhez legközelebb eső hálózati csatlakozótól, a kondenzvíz elvezetését max. 4m távolságig, valamint a kültéri és beltéri egység közötti gázkör kiépítését 2m távolságig, szükség esetén védőcsatornában való elhelyezését, valamint a kül és beltéri egységek közötti vezérlési kábelt. Így az Ön klímberendezése már tökéletesen működőképes.

Scroll to Top