Klíma szerelés és karbantartás árak

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/dsklima.hu/www/dsklima.hu/includes/menu.inc 2375 sor).

Klíma szerelési árak:
Cégünk a klíma szerelés alatt a megrendelő tulajdonát képező tárgyak, helyiségek, egyéb ingóságok védelme érdekében különös gondot fordít a tiszta, lehetőség szerinti pormenetes munkavégzésre. Ezért klíma szerelésünk helyszínéről, ha lehetőség van rá a bútorokat elpakoljuk, ha nincs rá lehetőség, akkor fóliázzuk a területet. Falfúrás alkalmával ipari porszívót használunk, mely nagymértékben megakadályozza, hogy munkánk végeztével önnek nagytakarítást kelljen végeznie. Az általunk elvégzett szerelés a helyiség kitakarításával, visszarendezésével, a beépített klímaberendezés működésével, és a klíma helyes használattal való megismertetéssel, valamint a garanciális és beüzemelési jegyzőkönyv kitöltésével ér véget.

A szerelésre cégünk minden tipusú klíma gépre egységesen 3 (!) év garanciát vállal. Természetesen a garancia, ahogy a klíma gépek esetében is a gyártó által előírt időszakos karbantartás függvénye!

Klíma szerelési árak
Oldalfali split klíma alapszerelés ára: 3.5 kw-ig: 95.000,- Ft + áfa / hűtőkör
  4.0 kw-tól: 105.000,- Ft + áfa / hűtőkör
     
Kazettás split klíma alapszerelés ára: 3.5 kw-ig: 105.000,- Ft + áfa / hűtőkör
  4.0 kw-tól: 125.000,- Ft + áfa / hűtőkör
     

Légcsatornázható split klíma  alapszerelés ára:

3.5 kw-ig: 150.000,- Ft + áfa / klímhűtőkör
  4.0 kw-tól: 170000,- Ft + áfa / klímhűtőkör

Az klíma alapszerelés tartalmazza a klímaberendezés beüzemeléséhez szükséges összes szerelési segédanyagot, beleértve a kültéri egység tartó konzolját, a működéshez szükséges villamos hálózat kiépítését a beltéri egységhez legközelebb eső hálózati csatlakozótól, a kondenzvíz elvezetését max. 4m távolságig, valamint a kültéri és beltéri egység közötti gázkör kiépítését 2m távolságig, szükség esetén védőcsatornában való elhelyezését, valamint a kül és beltéri egységek közötti vezérlési kábelt. Így az Ön klímberendezése már tökéletesen működőképes.

A kül- és beltéri klíma egységek között ha hosszabb a rézcsőtávolság, mint az alapszerelésben meghatározott 2m, akkor minden további folyóméter ára:
3.5 kw-ig:   15.000,- Ft + áfa / fm
4.0 kw-tól:   17.000,- Ft-tól + áfa / fm

 

Klíma karbantartás árak
Oldalfali split klíma 3.5 kW-ig 10.000Ft + áfa / beltéri egység
  4.0 kw-tól: 12.000,- Ft + áfa / beltéri egység
     
Légcsatornázható split klíma 3.5 kW-ig 20.000Ft + áfa / beltéri egység
  4.0 kw-tól: 22.000,- Ft + áfa / beltéri egység

Általunk szerelt klíma gépek esetén lehetőség van klíma karbantartási szerződés kötésére, melyben jelentős árkedvezményben részesülhet.

Légtechnika:
Légtechnikai szerelések árai, valamint az előre szigetelt légtechnikai elemek gyártása mindig egyedileg van árazva!